FOTÓPÁLYÁZAT 2018.

evszakok_kronikalya.jpg2018-ban is lesz fotópályázatunk. A témája miatt már most meghirdetjük, hiszen a címe:

„ÉVSZAKOK KRÓNIKÁJA”.

Olyan képeket várunk a pályázatra, amelyek a látrányi tájat vagy a látrányi emberek életét egy-egy évszakra jellemzően örökítik meg.

 

A következő kategóriákban lehet nevezni:

 1. „Évszakok a természetben”: ide várjuk a természetfotókat, amelyek a látrányi növény és állatvilágról készültek. (A konyhakert is számít!)
 2. Tavasz
 3. Nyár
 4. Ősz
 5. Tél

 

 1. „Évszakok életképekben”: ide olyan képeket várunk, amelyek látrányi emberek mindennapjait mutatják be.
 2. Tavasz
 3. Nyár
 4. Ősz
 5. Tél

 

Ki pályázhat?

A fotópályázaton bárki részt vehet, hivatásos és amatőr fotósok foglalkozástól, életkortól, lakóhelytől függetlenül. A pályázó a fotók beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy Látrány Község Önkormányzata különféle kiadványaiban felhasználhassa a képeket, a szerző nevének feltüntetésével.

Milyen képekkel lehet pályázni?

A pályázaton kategóriánként legfeljebb 10 darab olyan saját készítésű fotóval lehet részt venni, melyek „Az én Látrányom” vagy a „Látrányzöld” című fotópályázatokon még nem szerepeltek. A képek készülhetnek fényképezőgéppel, tablettel vagy okostelefonnal.

Kérjük, hogy mindenképpen lássák el címmel a fényképeket , és jelöljék meg, hogy melyik kategóriába (pl. Életképek, tavasz) szeretnék nevezni !

 

Meddig és hová várjuk a képeket?

Beküldési határidő:

 1. június 22. péntek, éjfél

A képeket el lehet küldeni a következő email-re: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges., vagy személyesen beadhatóak a Látrány Művelődési Házba, nyitvatartási időben.

2018-as pályázatunkra beérkezett képeket kétféle módon díjazzuk:

Þ a szakmai zsűri kategóriánként kiválasztja az első három helyezettet;

Þ a Művelődés Ház oldalán a közönség is szavazhat a legszebb képekre. Kategóriától függetlenül a legtöbb lájkot kapó fénykép elnyeri az „Abszolút közönségdíj”-at.

A beküldött képekből 2018-ban is kiállítást szervezünk, a Lekvárfesztivál megnyitó napján!