Rendezvények

Adventi Vásár 2017.

adventi_vasar.jpgSzeretettel várunk mindenkit, aki szívesen vásárolna karácsonyra minőségi kézműves terméket forró csoki tea vagy forraltbor iszogatása közben!

III. Látrányi Disznótor

disznotor_2017.jpg2017 december 9-én, szombat hajnalban, 7:00 órakor a Dezsők újra életüket áldozzák a faluért, hogy a 18:00 órakor kezdődő Disznótoros vacsorán mindenféle frissen készült finomságot, levest, pecsenyét, hurkát, kolbászt ehessen mindenki!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki munkájával hozzájárulna az esti vacsora elkészítéséhez, vagy egyszerűen egy jóhangulatú hagyományos disznóvágás részese szeretne lenni!

A részvétel és a vacsora ingyenes!

Falukarácsony

falukaracsony_2017.jpgKedves Látrányiak! Szeretettel és egy kis meglepetéssel várunk mindenkit a falu karácsonyi ünnepségére!

Programok

Nevezhet egyén, családi vagy baráti csoport. Nevezni bármilyen ízű, házi készítésű lekvárral lehet. Nevezési határidő: 2017. július 6. A lekvárokat a Művelődési Házban, személyesen lehet benevezni. Zsűrizni a tavalyi verseny nyertesei fognak, akik idén nem vesznek részt a megmérettetésen.

Bővebb információ a képre kattintva!

Nemsokára itt a III. Lekvárfesztivál

lf2016.jpgIII. Látrányi Lekvár és Gyümölcsfesztivál – 2016. július 8-9.

Fantasztikus ízek és élményfűszeres programok a család minden tagjának, vendégváró és marasztaló környezetben 2016-ban is!

Egy kis "kóstoló" abból, hogy mivel várjuk a hozzánk érkezőket:

Pénteken, július 8-án délután:

- kézműves kiállitással egybekötött fesztiválmegnyitó.

Szombaton, július 9-én, egész nap:

Bővebben: Nemsokára itt a III. Lekvárfesztivál

Gyere, alkoss velünk a Kis Mesterek táborban!

km2016.jpgNincs igazi nyár Kis Mesterek kézműves tábor nélkül! Idén is várunk sok szeretettel minden alkotókedvű gyereket 2016. június 20 és 25 –e között a látrányi Művelődési Házban közös kézműveskedésre. A foglalkozások 9:00-tól kezdődnek és 16:00-ig tartanak. Az iskolában tudunk ebédet biztosítani azoknak, akik ezt igénylik. Az utolsó nap kirándulunk. A részletes programért kattints a plakátra!

Jelentkezni lehet személyesen, telefonon a 06/30-518-5189-es telefonszámon vagy emailben a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. emailcímen!

A táborban való részvétel ingyenes, csak az iskolai ebédet (576 FT./fő/nap) kell befizetni!