46

A- A A+

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

Látrány Község Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00150

 

Kedvezményezett:

Látrány Község Önkormányzata

8681 Látrány, Rákóczi u. 69.

A szerződött támogatás összege: 6.000.000 Ft

A támogatás mértéke: 100 %

A projekt időszaka: 2016.10.01. - 2018.06.30.

Támogató: Európai Szociális Alap és a hazai központi költségvetési előirányzat

A projekt tartalmának bemutatása:

A Látrány Közös Önkormányzati Hivatal 4 település feladatait látja el 2 hivatali helyen.

Az ASP rendszer hivatalra vonatkozó szakrendszereihez való csatlakozás (6 db) a hivatali dolgozók 100 %-át érinti. A hivatal technikai felszereltsége nem megfelelő a csatlakozáshoz, ezért jelentős mértékű eszközbeszerzést igényel.

A Látrány Közös Önkormányzati Hivatal vállalta a működésfejlesztés és szabályozási keretek kialakítását a kötelező két szabályzat elkészítésével. A projekt során a hivatali köztisztviselők közreműködésével megtörtént az önkormányzati szakrendszerek adattisztítása, a rendszerek testre szabása, paraméterezése, és az adatok migrációja a korábbi rendszerek nyilvántartásából.

Az ASP rendszerhez történő csatlakozás során a hivatal vállalta a kialakításra kerülő szolgáltatások működésének, valamint a migrált és átadott adatoknak az ellenőrzését és tesztelését.

A pályázati támogatásból beszerzésre kerültek a szükséges eszközök és szoftverek, a hivatali dolgozók részt vettek a munkájukhoz előírt oktatásokon, ellátásra került a projektmenedzsmenti feladat és a kötelező nyilvánosság biztosítása.